Vrouw wint eetwedstrijd met donuts

Meer dan een halve kilo mini donuts in 5 minuten: dat is wat Michelle Severino weg at. Ze zei achteraf dat ze het leuk vond om mee te doen, en dat ze zich wonderbaarlijk goed voelde.

Ze versloeg zelfs twee mannelijke deelnemers. Sterker nog: ze at bijna het dubbele als degene die op de 2e plek eindigde.

Vanaf het begin van de wedstrijd leek wel dat Michelle dé winnaar zou gaan worden van deze wedstrijd: de twee heren (Philip Marsh en Briane Pierce) gingen op een stoel zitten, en Michelle bleef staan. Toen het startsein werd gegeven, zagen we haar de donuts in water onderdompelen en daarna in haar mond steken. Met deze methode ging ze vrij snel aan de leiding, en die gaf ze niet meer op.

Één van de mannelijke deelnemers zei: “ja, allemaal leuk en aardig, maar ik wist toch wel dat ik niet zou winnen. Ik zie het anders: ik kan 5 minuten lang gratis donuts eten”.

Een goede vriendin van Michelle, Linda Baron, zei dat ze niemand kent die zoveel kan eten als MIchelle. Michelle heeft geoefend door veel naar YouTube video’s te kijken van andere eetwedstrijddeelnemers (mooi Scrabble woord!). Verder had ze zich alleen voorbereid door weinig vooraf te eten.

Misschien zien we Michelle nog eens terug bij andere eetwedstrijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *