Rik Nauwelaerts wint Belgisch Kampioenschap Curryworsten Eten 2018

Aan de Lozerstraat 17 in het Belgische Bocholt, vond afgelopen zondag 19 augustus, de Belgische Kampioenschap “Curryworsten eten” plaats. In Nederland kennen we de Belgische curryworst als frikadel / frikandel (het blijft vaak onduidelijk hoe het nu écht geschreven moet worden).

In iedergeval was er een behoorlijke opkomst qua publiek én qua deelnemers. Als je de wedstrijd zou winnen, dan kreeg je naast eeuwige roem, een trofee en een citytrip voor 2 personen. De 2e en 3e prijs waren waardebonnen van Friet & Co: de organisator van deze wedstrijd.

21 frikandellen / curryworsten in maximaal 1 uur
We waren uiteraard blij met het nieuws dat onze eigen Rik Nauwelaerts er met de winst vandoor ging! Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid meer, want door de stijgende populariteit van eetwedstrijden, wordt de concurrentie ook steeds groter en fanatieker! Rik was deze zondag gehuld in een lichtblauwe variant van het gele Eetwedstrijden.nl t-shirt. Met 21 frikandellen, zette hij dus de 1e plaats op zijn rekening. Joris vanden Bergh at er 16,5 stuks en Robert Hommersom at er 11 stuks.

Ben je overigens ook geïnteresseerd in een eetwedstrijden-shirt? Stuur dan even een kort berichtje naar contact@eetwedstrijden.nl
Binnenkort gaan we de shirts verkopen in onze online webshop hier op de website!

Hieronder tref je enkele sfeerimpressies aan van het kampioenschap, waarbij ook dank aan Friet & Co: de organisator van de wedstrijd; sommige foto’s zijn door henzelf gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gebied van eetwedstrijden in Nederland en België? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en/of onze Facebook-pagina.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden als jezelf een keer wilt meedoen met een eetwedstrijd bij jou in de buurt. Dat kan op deze pagina: