Evenementen agenda

Altijd benieuwd geweest naar een live eetwedstrijd? Om bij te wonen, of misschien zelfs mee te doen? Hieronder plaatsen we de bij ons bekende eetwedstrijden. Natuurlijk kunnen we niet alles (w)eten, dus als je nog een wedstrijd weet die hier niet tussenstaat, laat het ons dan gerust weten, en neem contact op via de contactpagina.

Cheesecake Challenge 2018

Datum: 06/05/2018

Locatie: Torenstraat 32, Den Haag

Cheesecake Challenge 2018

Begin met tromgeroffel en pak een vork: hij is terug! De enige echte Cheesecake Challenge 2018! WOEHOE! Vorig jaar was een groot succes, en omdat … Read More ›

Curryworsten Eten 2018

Datum: 19/08/2018

Tijd: 16.00 - 00.00

Locatie: Lozerstraat 17, Bocholt, België

Curryworsten Eten 2018

Ben jij de grootste eter onder je vrienden? Hou je wel van een stevige competitie? Kom dan naar het Belgisch Kampioenschap Curryworsten eten op vrijdag … Read More ›

Er zijn echter ook uitdagingen die het hele jaar doorlopen: restaurants waar je bijvoorbeeld elke dag dat ze geopend zijn, hun eetuitdaging aan kunt gaan. Dat zijn onder andere:

Rocky Mountain Challenge (België)
Bij Amerikaans restaurant Route 46 in het Belgische plaatsje Oudenaarde, kun je meedoen aan de Rocky Mountain Challenge. Deze uitdaging loopt het hele jaar. Het is een smakelijke en enorme uitdaging, zo’n superburger. Meer informatie tref je aan op hun Facebook-pagina!

XL Spaghetti Challenge (België)
Probeer de XL-Challenge van Mister Spaghetti: de spaghetti van 2.3kg , binnen de 30 minuten te verorberen en krijg eeuwige roem op de Wall. Al heel wat Spaghetti Heroes zijn er erin geslaagd deze reuzespaghetti van €20 naar binnen te werken. De No-Waste-Policy zegt dan ook als je de uitdaging niet geklaard krijgt, dat je de rest van de kom meekrijgt naar huis, zodat je de dag erna nog een stevige maaltijd hebt.